Bandencentrales

Uw partner in heftruckbanden & industriebanden

Ons aanbod voor bandencentrales

Zoekt u een partner die snel op locatie kan zijn bij uw klant? Een partner met een mobiele bandenservice die u ook als uw eigen dienst kunt aanbieden? Met onze witte vrachtwagens bereiken wij als whitelabel-service uw klanten in elke hoek van België.

Verkoop van heftruckbanden

Met een stock van 5.000 banden is Belgian Tyre Services gespecialiseerd in de verkoop van hoogwaardige banden voor heftrucks & industriële machines.

Vullen van banden

Bij ons kunt u ook terecht voor een preventieve en uitgebreide bandenservice. 

Indien nodig kunnen we uw banden vullen met polyurethaan zodat ze niet meer lek kunnen rijden. Dit resulteert in extra stabiliteit, meer productiviteit en een langere levensduur van uw banden.

Plaatsen van banden

Voor de snelle montage van banden voor uw heftrucks zit u bij ons goed. Versleten banden kunnen wij vervangen door nieuwe en hoogwaardige heftruckbanden volrubber.

Deze montage kan bij ons of door ons mobiel interventieteam bij u op locatie tot 34 inch.

Mobiel interventieteam

Op zoek naar een professionele hulp op uw locatie? Wij bieden een mobiele bandenservice voor heel België en zijn zo altijd snel op locatie. Uw machines zijn direct terug inzetbaar door een korte montagetijd.

Interventie op locatie

Mobiele bandenservice

Heeft u hulp nodig op locatie? Onze mobiele bandenservice maakt het mogelijk uw banden te herstellen overal in België. Zo eenvoudig kan het zijn!

1

Maak een afspraak

Bel onze servicedesk met vermelding van uw bandenmaat en type voertuig. Wij plannen onmiddellijk een afspraak in.

T. +32 (0)9 380 23 15

Pijl naar rechts

2

Ons team komt bij u ter plaatse

Het team beoordeelt de schade en doet een aanbeveling.

Pijl naar rechts

3

Wij voeren de interventie uit

U kunt onmiddellijk weer aan de slag.

Uw professionele partner

Waarom kiezen voor BTS?

Op zoek naar een professionele partner die u en uw klanten op nummer 1 zet?
Dan is een partnership met Belgian Tyre Services precies wat u zoekt!

Jarenlange ervaring in de sector

Dankzij onze jarenlange branche-ervaring, kunnen wij elke uitdaging aan. Ongeacht uw wensen, wij kunnen aan elke behoefte voldoen.

Back-up bij gebrek aan personeel

Tijdelijk een gebrek aan bandenmonteurs? Onze teams staan over gans België voor u klaar. Door hier slim gebruik van te maken, vangt u dit gebrek gemakkelijk op.

Meer klanten bereiken, zonder extra investeringen

Door gebruik te maken van onze mobiele bandenservice voor uw klanten, hoeft u zelf geen investeringen te doen. Door onze witte voertuigen kunnen wij onze diensten bovendien volledig anoniem aanbieden.

Gespecialiseerd en uitgerust met de laatste apparatuur

Onze teams bevatten de vakkennis en de nodige ervaring om met elke situatie om te gaan. De moderne apparatuur zorgt bovendien voor grotere doeltreffendheid en tijdsbesparing.