Over BTS

Uw partner in heftruckbanden & industriebanden

Belgian Tyre Services

BTS is uw expert op vlak van heftruck- en industriebanden in België.

Met onze mobiele teams geven we bandenservice over het hele land. BTS beschikt over alle bandenmerken en is tevens exclusieve verdeler van het gamma Trelleborg ST3000.

Bij Belgian Tyre Services kan u niet alleen terecht voor een correcte bandenservice, maar ook voor het vullen van banden met polyurethaan. Hierdoor heeft u geen lekke banden meer en dus een langere levensduur en meer productiviteit. Bovendien zorgen banden gevuld met polyurethaan voor stabielere machines.

Heftruckbanden & industriebanden

Uw professionele partner

BTS is al vele jaren de partner voor professionals, verhuurbedrijven en bandencentrales die op zoek zijn naar een hoogwaardige dienstverlening en een top-of-the-line product. Onze klanten en partners zijn voor ons uiterst belangrijk, wat ons in staat stelt langdurige relaties te smeden en een vertrouwenspartner op de lange termijn te worden.

BTS Team

Uw professionele partner

Waarom kiezen voor BTS?

Op zoek naar een professionele partner die u en uw klanten op nummer 1 zet?
Dan is een partnership met Belgian Tyre Services precies wat u zoekt!

Jarenlange ervaring

Dankzij onze jarenlange ervaring in de sector, kunnen wij elke uitdaging aan. Ongeacht uw wensen, wij kunnen aan elke behoefte voldoen.

Back-up bij tekort aan personeel

Tijdelijk een tekort aan bandenmonteurs? Onze teams staan over gans België voor u klaar. Op die manier wordt uw tijdelijk probleem opgelost.

Meer klanten bereiken, zonder extra investeringen

Wij hebben teams over gans België en gebruiken alleen de modernste apparatuur. Door gebruik te maken van onze mobiele bandenservice hoeft u zelf geen investeringen te doen, en verliest u weinig tijd.

Gespecialiseerd en uitgerust met de laatste apparatuur

Onze teams bevatten de vakkennis en de nodige ervaring om met elke situatie om te gaan. De moderne apparatuur zorgt bovendien voor grotere doeltreffendheid en tijdsbesparing.